fbpx
#Juni 2022 | Nieuwe versie my.syndicyourself.be
Koppeling met de bank

Om het beheer van uw boekhouding te vereenvoudigen, kan u voortaan uw bankrekening aan ons platform koppelen. Maar wat zijn de voordelen van zo een koppeling met het Syndic Yourself platform? Naast het besparen van veel tijd, zal u geen invoerfout meer kunnen maken! Hoe zit het precies in elkaar? Waar en hoe te beginnen? We leggen het u allemaal uit in dit artikel.

Heeft uw VME nog geen rekening? Geen probleem! U kan nu zeer eenvoudig een online Syndic Yourself-rekening openen voor uw VME. De voordelen? Een eenvoudig opstart, geen bijkomende kosten en een gratis kaart. Maar bovenal, uw boekhouding kan rechtstreeks vanuit het Syndic Yourself -platform beheerd en geautomatiseerd worden. Meer details hier


⚙️ De verbeterde boekhouding

Toewijzing vs. verzoening

Wij zijn afgestapt van het verzoeningssysteem voor betalingen van mede-eigenaars. U kunt deze betalingen nu eenvoudig koppelen aan een mede-eigenaar (ongeacht het bedrag en aan welk betalingsverzoek dit was gelinkt)

Nieuw design voor de onderdelen “eigenaars” en “leveranciers”.

De rubriek “eigenaars” toont alle aanvragen en betalingen met betrekking tot een mede-eigenaar voor het lopende boekjaar.

De rubriek “leveranciers” toont alle facturen voor een bepaalde leverancier en u kan zeer eenvoudig alle openstaande facturen weergeven.

Maar ook…

Bij de boekhouding, kan u nu:

Handig om te weten

Periodieke provisieaanvragen zijn tijdelijk opgeschort. We zijn momenteel aan het optimaliseren.

Heeft u nog andere vragen? Kijk gerust eens in onze FAQ of contacteer ons via e-mail ([email protected]) of via Intercom (chatbox die beschikbaar is op het platform).