fbpx

Provisie-aanvraag en betalingsherinnering

Vraag uw lastenprovisies op een eenvoudig wijze aan, of deze nu maandelijks, driemaandelijks of jaarlijks zijn, ze blijven in 2 clicks steeds toegankelijk voor u. U hoeft de verstrooide mede-eigenaren niet achterna te lopen, u kunt ze een automatische betalingsherinnering sturen.

Volledig boekjaar

Boekhouding wordt kinderspel! Het platform behandelt de berekening van uw boekjaar voor u. Syndic Yourself maakt voor elke mede-eigenaar een individueel rapport op, inclusief alle facturen en de staat van uitgaven. Bovendien hebt u snel een volledig overzicht van uw balans en uw inkomsten en uitgaven.

Automatische factuurverdeling

Alle facturen worden automatisch verdeeld tussen de mede-eigenaren; Iedereen weet precies hoeveel ze moeten betalen op basis van hun quota.

Overzicht van de bankrekeningen

Snelle en volledige toegang tot de stand van rekeningen van uw mede-eigendom, evenals alle vroegere en toekomstige facturen. Een beter georganiseerde mede-eigendom met meer transparantie!

Documentbeheer van de mede-eigendom

Alles op één plek! Vind alle officiële documenten van uw mede-eigendom in deze beveiligde sectie: Notulen van uw AV, uw basisakte, het reglement van mede-eigendom, boekhouding, enz.

Organisatie van de Algemene Vergaderingen

Van het vastleggen van de agenda tot het versturen van de notulen, inclusief het versturen van de bijeenroeping, alles is op ons platform geautomatiseerd. Het creëren en houden van uw Algemene Vergaderingen zijn vereenvoudigd en besparen u heel wat tijd.

En ook...

Communicatie tussen mede-eigenaars

Neem rechtstreeks contact op met uw mede-eigenaren via Syndic Yourself. Voor steeds meer transparantie worden alle berichten opgeslagen en toegankelijk gemaakt voor alle mede-eigenaren.

Uw mede-eigendom kalender

Alle levensgebeurtenissen van uw mede-eigendom in uw kalender, om niets te vergeten (betaling van sommige rekeningen zoals verzekering van het gebouw, het schoonmaken van de gemeenschappelijke delen...).

Adressenboek van de ambachtslui

Ons platform biedt ook een ruime keuze aan dienstverleners om het onderhoud van uw gebouw uit te voeren.

Vraag een gratis offerte !

  1. Een expert neemt overdag (tussen 9.00 en 18.00 uur) contact met u op
  2. Hij stelt u onze oplossing voor, op basis van uw behoeften
  3. Een aangepaste offerte volgt