fbpx

Onze visie

De missies van de vrijwillige syndicus opwaarderen en faciliteren

De term vrijwillige syndicus kan op het eerste gezicht afschrikken, door de bijhorende verantwoordelijkheid en missies, terwijl de vrijwillige syndicus, indien goed ondersteund, opmerkelijk wat tijd en efficiëntie kan winnen!

Een syndicus & een mede-eigendom wettelijk in orde voor elk gebouw in België

Het merendeel van de gebouwen in België heeft geen syndicus, en is daarom dus ook niet wettelijk in orde. Het is belangrijk om een vertegenwoordiger aan te stellen voor de mede-eigendom om het beheer van de gemeenschappelijke delen te vergemakkelijken. Deze persoon kan een professionele syndicus zijn of een vrijwillige syndicus (= een van de mede-eigenaren).

De transparantie ten opzichte van mede-eigenaars bevorderen

Alle leden van de mede-eigendom zullen in real-time een zicht op de rekeningen krijgen. Ze kunnen ook alle facturen en elementen gelinkt aan het beheer van hun mede-eigendom raadplegen

Financiële laagdrempeligheid voor alle mede-eigenaars

De vergoedingen voor professionele syndici zijn zwaar voor een te kleine dienstverlening. Het Syndic Yourself-platform is eenvoudig en compleet en laat u toe uw mede-eigendom als een professional te beheren tegen een gereduceerde prijs.

Een vrijwillige syndicus zijn is echt makkelijk met Syndic Yourself

Met een intuïtief en makkelijk te gebruiken platform, zult u geen moeite hebben om uw weg te vinden doorheen de boekhouding van uw mede-eigendom! Alle functies die u nodig hebt in één platform, van de balans tot de organisatie van de AV, voor een volledige autonomie.

Gemaakt door en voor vrijwillige syndici

Bezorgt het dagelijkse beheer van uw mede-eigendom u kopzorgen ? Maak je geen zorgenmeer, de oprichters van Syndic Yourself hebben het zelf ook meegemaakt!

Maar dat was voorheen !

De oprichters hebben hetzelfde vastgesteld :

  • Ze kenden hun rechten en plichten als vrijwillige syndicus niet echt
  • Er waren maar heel weinig tools beschikbaar om hun werk te vereenvoudigen, vooral voor wat de boekhouding betrof
  • Ze wisten niet bij wie aankloppen als ze vragen of problemen hadden
  • Hun mede-eigenaren zochten altijd naar meer transparantie in het beheer van hun mede-eigendom

Onze oplossing: een platform als beste bondgenoot

Na een paar maanden hard werk is Syndic Yourself ontstaan! Een echte toolkit die de vrijwillige syndicus in staat stelt om in alle stadia van het beheer van zijn mede-eigendom succes te oogsten.

Uw boekhouding beheren, uw documenten opslaan, uw algemene vergaderingen organiseren of de beste ambachtslui vinden… We hebben echt aan alles gedacht !

... en experts om u heel het jaar door te begeleiden

SySyndic Yourself, dat is vooral een team van mede-eigendom-experts die u het hele jaar door begeleiden. Hebt u een technisch probleem? Hebt u een vraag over regelgeving of wetgeving? Dan weet u bij wie u kunt aankloppen !

Vraag een gratis offerte

Ontdek het aanbod van Syndic Yourself