fbpx
4.8

Hun ervaring en beschikbaarheid zijn ongelooflijk waardevol. Geen moeite is hen teveel om de VME te begeleiden die zich doorheen hun hele leven creëren. Het beheersinterface is ook echt goed als je er eenmaal aan gewend bent.

Antoine - Uccle

Net als zoveel andere gebruikers werd het voor mij duidelijk dat Syndic Yourself een bevrijding is voor de vele vrijwillige beheerders die het beheer van de mede-eigendom hebben verzorgd.

José - De Haan

Wij hebben veel steun van Syndic Yourself gekregen. We zijn erg onder de indruk van het platform. Het is zeer gebruiksvriendelijk, al kost het wel even tijd om aan de vele functies te wennen.

Laurent - Kortenberg

Syndic Yourself heeft ons de flexibiliteit, transparantie en reageersnelheid geboden die elke medeigendom nodig heeft. Syndic Yourself is het ideale hulpmiddel voor elk type mede-eigendom, klein, medium,… zeker meteen proberen !

Florence - Bruxelles

Zeer soepel en makkelijk te gebruiken programma voor het beheer van uw gebouw, alles wordt automatisch berekend en u hebt heel degelijk overzicht van de financiële situatie, zowel voor u als voor de andere eigenaren.

Jasper - Neder-over-Heembeek

Syndic Yourself biedt je alle tools en informatie die nodig zijn om een mede-eigendom te beheren. Het platform vergemakkelijkt het beheer enorm, en is volledig transparant voor alle mede-eigenaars. Syndic Yourself onderscheidt zich ook door zijn reactievermogen, flexibiliteit en snelheid.

Guillaume - Evere

Vraag een gratis offerte !