fbpx
#De bankrekening van mijn VME

De voordelen

Deze functie stelt u niet alleen in staat het saldo van uw rekening in real time te bekijken, maar het bespaart u ook een pak tijd en vermijdt invoerfouten. Hier is hoe:

  • Uw overschrijvingen kunnen rechtstreeks vanaf het platform worden uitgevoerd, zonder tussenkomst van uw bank. Deze overschrijvingen worden automatisch in het platform geregistreerd waardoor u verder niets hoeft in te voeren.
  • Voor elke andere uitgaande betaling -bijvoorbeeld een aankoop in een winkel met de bankkaart van uw VME- verschijnt er automatisch een betalingsregel in het Syndic Yourself-platform. U hoeft alleen maar aan te geven waar deze transactie voor dient en ze te koppelen aan de juiste leverancier.
  • Binnenkomende betalingen verschijnen ook rechtstreeks op het platform. Voor inkomende betalingen hoeft u alleen maar aan te geven waar deze transactie mee overeenstemt en ze te koppelen aan de juiste mede-eigenaar of leverancier.

Een beveiligd systeem

Goed nieuws: het koppelen van de bankrekening van uw VME aan het Syndic Yourself-platform is volledig veilig.

Deze functie is op ons platform geïmplementeerd dankzij Ponto Connect, dat gespecialiseerd is in het koppelen van bankrekeningen aan webapplicaties. Ponto Connect is een onderdeel van de Isabel Group, één van de grootste specialisten in boekhoudsoftware in België.

U hoeft zich dus geen zorgen te maken. Dankzij Ponto Connect bieden wij u een beveiligd proces aan, ondersteund door een bedrijf dat gespecialiseerd is in boekhoudsoftware, waardoor u rechtstreeks toegang heeft tot uw bankgegevens via het Syndic Yourself-platform.

Interesse?

Ponto

De koppeling van de bankrekening met het platform is inbegrepen in onze Premium en VIP abonnementen. Om hiervan te profiteren, hoeft u enkel maar de bankrekening van uw VME bij een traditionele bank aan te sluiten op het Syndic Yourself-platform. (Zie de lijst van partnerbanken)

Wilt u van deze functie gebruik maken? Neem contact met ons op en wij helpen u verder!