fbpx
#Facturen #Financieel beheer

Maak eerst een factuur aan voor deze aankoop door naar het tabblad afrekeningen te gaan, het subtabblad leveranciers en rechtsboven in het scherm te klikken op kosten toevoegen.

Maak een factuur

Vul het formulier dat verschijnt in, met de vermelding van de naam van de leverancier (bv. Brico) in het veld leverancier. Let op: deze leverancier moet eerder in het platform zijn aangemaakt.

kosten toevoegen

Ga na het aanmaken van de factuur terug naar het tabblad afrekeningen en het subtabblad leveranciers. Selecteer de leverancier bij wie de aankoop is gedaan. Dan bekomt u een lijst van facturen die aan deze leverancier gekoppeld zijn.

Selecteer de optie betalen op de regel die overeenkomt met de factuur waarvan de aankoop aan de mede-eigenaar moet worden terugbetaald.

tuinen Degreef

In het venster dat verschijnt, controleert u de reeds ingevulde informatie en selecteert u de optie terugbetaling.

Selecteer vervolgens de eigenaar die de terugbetaling moet ontvangen en voer zijn IBAN in als dat nog niet gebeurd is. Voeg indien nodig een mededeling toe en klik op betalen.

betalen

In de volgende stap controleert u de informatie en klikt u op valideren.

Als uw account is aangesloten op het platform, zal de betaling automatisch worden uitgevoerd.

Als uw rekening niet op het platform is aangesloten, vergeet dan niet de overschrijving uit te voeren via uw bankapplicatie.