syndicyourself.be
#Algemene vergaderingen #Organisatie van een algemene vergadering met het platform

Het is zover! De Algemene Vergadering begint! Hoe neem ik de aanwezigheden op?

Ga naar het tabblad Algemene Vergadering, selecteer de knop Bekijken voor de algemene vergadering van vandaag en ga naar stap 3 Aanwezigheden Opnemen (klik rechtsonder in uw scherm eerst op Naar Verzendscherm en dan op Aanwezigheden Opnemen).

U bent nu bij stap 3, waar u de aanwezigheden kunt opnemen. Kruis voor elke mede-eigenaar het vakje Aanwezig, Afwezig of Vertegenwoordigd door aan. Indien een mede-eigenaar zich laat vertegenwoordigen door een andere mede-eigenaar of een derde, dient de vertegenwoordiger te beschikken over een volmacht* met steminstructies.

Onder de lijst van mede-eigenaars zal het platform automatisch aangeven of het quorum al dan niet bereikt is. Als het bereikt is, kan uw algemene vergadering beginnen! Ga naar de volgende stap door te klikken op Ga naar vergadering rechtsonder in het scherm.

Indien het aanwezigheidsquorum niet wordt bereikt, kan uw vergadering niet rechtsgeldig doorgaan en zal deze moeten worden uitgesteld. Klik op Stel de vergadering uit, rechtsbovenaan. Dit brengt u terug naar stap 1, waar u de nieuwe uitnodigingen kunt versturen.

 

bg-about

*Neem contact met ons op voor een model van een volmacht.